PAGATAVOŠANAS TEHNOLOĢIJA Šķidrumu (saldo krējumu vai augļu/ogu biezeni) uzvārām līdz pirmajam burbulim, ja jūs gatavojat biezeni paši no svaigām vai saldētām ogām, tad biezeni jāvāra 2-3minūtes.Makarūnus ar šiem pildījumiem pēc šīm receptēm var saldēt, uzglabāšana saldētavā viens mēnesis Gatavo pildījumu pārlejiet plastmasas konteinerā, tā lai pildījuma augstums būtu līdz 1-1,5 cm., tas ir nepieciešams, lai masa vienmērīgi stabilizējās. Pārlieciet pārtikas plēvi kontaktā ar pildījumu un lieciet ledusskapī stabilizēties. Pildījums stabilizējas 4-8 stundas
Sastāvdaļas Svars ֍ Mango biezenis 45 gr ֍ Marakujas biezenis 45 gr ֍ Glikozes sīrups 12 gr ֍ Baltā šokolāde 173 gr ֍ Sviests 35 gr
1. Biezenim pievienojiet glikozes sīrupu. Karsējiet līdz biezenis uzvārās