MANGO MARAKUJA
PAGATAVOŠANAS TEHNOLOĢIJA
Šķidrumu (saldo krējumu vai augļu/ogu biezeni) uzvārām līdz pirmajam burbulim, ja jūs gatavojat biezeni paši no svaigām vai saldētām ogām, tad biezeni jāvāra 2-3minūtes.Makarūnus ar šiem pildījumiem pēc šīm receptēm var saldēt, uzglabāšana saldētavā viens mēnesis Gatavo pildījumu pārlejiet plastmasas konteinerā, tā lai pildījuma augstums būtu līdz 1-1,5 cm., tas ir nepieciešams, lai masa vienmērīgi stabilizējās. Pārlieciet pārtikas plēvi kontaktā ar pildījumu un lieciet ledusskapī stabilizēties. Pildījums stabilizējas 4-8 stundas

Sastāvdaļas Svars
֍ Mango biezenis 45 gr
֍ Marakujas biezenis 45 gr
֍ Glikozes sīrups 12 gr
֍ Baltā šokolāde 173 gr
֍ Sviests 35 gr

1. Biezenim pievienojiet glikozes sīrupu. Karsējiet līdz biezenis uzvārās
  1. Uzlejiet uz šokolādes un saklenderējiet
  2. Pievienojiet sviestu un saklenderējiet
LET'S GO!
Pārvaldīt sīkfailus
Mēs izmantojam sīkfailus, lai nodrošinātu tev vislabāko tīmekļa vietnies darbību.
Pārvaldīt sīkfailus
Sīkfailu uzstadinājumi
Sīkfaili, kas nepieciešami vietnes pareizai darbībai vienmēr ir ieslēgti.
Citus sīkfailus var pielāgot.
Tehniskies sīkfaili (cookie)
Nepieciešamie sīkfaili palīdz padarīt tīmekļa vietni par izmantojamu, nodrošinot pamata funkcijas: lappuses navigāciju un piekļuvi drošām vietām tīmekļa vietnē. Tīmekļa vietne bez šiem sīkfailiem var nepareizi funkcionēt.
Analitiskie sīkfaili (cookie)
Disabled
Analitiskie sīkfaili palīdz tīmekļa vietņu īpašniekiem izprast, kā apmeklētāji mijiedarbojas ar tīmekļa vietnēm, vācot un anonīmi pārskatot informāciju.
Mārketinga sīkfaili (cookie)
Disabled
Mēs izmantojam mārketinga sīkfailus, lai sekotu līdzi apmeklētājiem tīmekļa vietnē. Nolūks ir parādīt atbilstošas reklāmas lietotājiem.