IEKĻAUTS Tarifā 1
👩‍🍳 Konditora ABC + 🎨 GARŠU SALIKUMU principi
  • Inventārs, formas un iekārtas
    1
  • Izejvielas
    Milti, cietes, taukvielas, saldinātāji, irdinātāji, recinātājvielas, pārtikas skābes, pārtikas krāsvielas u.c.
    2
  • Pektīni, stabilizētāji, skābuma regulatori;
    3
  • Pasterizācija, baktērijas un pelējumi;
    4
  • Termiskā apstrāde, Temperatūras režīmi un to nozīme;
    5
  • Uzglabāšana Saldēšana, sterilizācija, produktu glabāšana
    6
  • Ūdens kvalitāte un analīzes
    7
  • GARŠU SALIKUMU principi
    • Kā veidot sabalansētu un oriģinālu recepti
    • Kūkas izskats, griezums, tekstūru kombinācijas.
    8