IEKĻAUTS Tarifā 1
👩🍳 Konditora ABC +
🎨
GARŠU SALIKUMU principi
Inventārs, formas un iekārtas
1
Izejvielas
Milti, cietes, taukvielas, saldinātāji, irdinātāji, recinātājvielas, pārtikas skābes, pārtikas krāsvielas u.c.
2
Pektīni, stabilizētāji, skābuma regulatori;
3
Pasterizācija, baktērijas un pelējumi;
4
Termiskā apstrāde, Temperatūras režīmi un to nozīme;
5
Uzglabāšana Saldēšana, sterilizācija, produktu glabāšana
6
Ūdens kvalitāte un analīzes
7
GARŠU SALIKUMU principi
Kā veidot sabalansētu un oriģinālu recepti
Kūkas izskats, griezums, tekstūru kombinācijas.
8
Vārds
E-pasts
Telefons
Es piekrītu
Privātuma politikai
Apstiprināt