24.novembrī 11:00 Tiešsaistē (Zoom)
Desertu tekstūras
Bezmaksas vebinārs - uzzini visu par tekstūrām konditorejā – no pamatu izpratnes līdz perfektu deserta radīšanai.
  • Jūlija Lāce
    Tekstūra manā skatījumā ir viens no svarīgākajiem elementiem konditorejā – tā nosaka ne tikai tā, kā deserts izskatās, bet arī to, kā tas jūtas mutē un kādas emocijas tas rada. Taču tieši šī daudzveidība bieži rada jautājumu: kā panākt vieglu un gaisīgu biskvītu, krēmīgu musu vai kraukšķīgu cepumu? Šajā vebinārā vēlos parādīt nianses, kas palīdzēs katram saprast tekstūru veidošanos un justies drošāk, radot desertus ar vēlamo rezultātu..
Vebinārā apskatīsim
  • Tekstūru pamati konditorejā
    Uzzini, kas ir tekstūra, kā tā veidojas un kādi faktori to ietekmē – no sastāvdaļu proporcijām līdz gatavošanas metodēm.
  • Mīklu tekstūras
    Kā panākt vieglu biskvītu, elastīgu kliņģera mīklu vai trauslu smilšu cepumu mīklu? Izpratīsim atšķirības un tehnikas.u.
  • Krēmu un pildījumu tekstūras
    No vieglām putām līdz blīvām krēmu sierim – kā izvēlēties pareizo tekstūru konkrētajam desertam un kā to sasniegt.
  • Šokolādes un glazūru tekstūras
    Kā iegūt spīdīgu ganache, kraukšķīgu šokolādes pārklājumu vai gludo glazūru – tehnikas un noslēpumi.
  • Tekstūru kombinēšana
    Kā apvienot dažādas tekstūras vienā desertā, lai radītu interesantu un līdzsvarotu garšas un sajūtu pieredzi.
  • Problēmu risināšana
    Visbiežākās kļūdas un to labošana – kāpēc mīkla ir pārāk cieta, krēms pārāk šķidrs vai biskvīts neuzpūšas
Ko tu uzzināsi vebinārā
  • Kā panākt vēlamo tekstūru
    Praktiski padomi, kā saprast tekstūru veidošanos un kā mainīt receptes, lai sasniegtu vēlamo rezultātu – vieglu, blīvu, krēmīgu vai kraukšķīgu.
  • Kādas kļūdas pieļauj visbiežāk
    No nepareizas maisīšanas tehnikas līdz nepareizai temperatūrai – kā no tām izvairīties un saglabāt perfektu tekstūru.
  • Jautājumu un atbilžu sadaļa
    Pēc lekcijas – iespēja uzdot savus jautājumus un saņemt praktiskus ieteikumus par darbu ar dažādām tekstūrām konditorejā.
  •  Dāvanā - panna cotta recepte
    Katram, kas reģistrēsies vebināram, dāvanā video + PDF ar ideālas panna cotta recepti – perfekts piemērs, kā sasniegt krēmīgu un maigi trīcošu tekstūru.
VEBINĀRA AUTORE — JŪLIJA LĀCE
Jūlija Lāce
Saldā Paradīze dibinātājā un vadītāja
Jau vairākus gadus strādāju kā mājas konditors, cepot dažādus desertus uz pasūtijuma, vadu meisraklases klātienē un arī veidoju online apmācību platformu, kurā palīdzu apgūt dažādu desertu pagatavošanu ikvienam, kas vēlas pilveidot savas prasmes un pārsteigt savus mīļos!

Man ir svarīgi dalīties zināšanās, lai katram, kas pievinojas izdodas no pirmās reizes!
Saldās Paradīzes Online skolas misija


Parādīt, ka katra sieviete, meitene var iemācīties gatavot gardus desertus savā virtuvē vai uzsākt savu nelielo biznesu un arī atrast savus pirmos pasūtījumus un klientus.

Jūlija Lāce
  • 6+
    gadus mājražošanā
  • 1000+
    izpildītu pasūtījumu
  • 9
    online programmu
  • 6+
    gadus mājražošanā
  • 1000+
    izpildītu pasūtījumu
  • 7
    online programmu
BIEŽĀK UZDOTIE JAUTĀJUMI
1.Reģistrējies vebināram.
2. Pārbaudi vai saņemi reģistrācijas apstirpinājuma vēstuli savā epasta kastītē - pārbaudi spam, list, reklāma un citas mapes. Vari pievienot mūs savai adrešu grāmatiņai (tas samazinās risku, ka e-pasti pazud).
3.Un tad dienu pirms vebināra saņemsi pieslēgšanās linku!

Vebinārs notiek tiešsasitē zoom platformā. Vēstulē saņemsi arī detalizētu aprakstu kā pieslēgties zoom!

Pārvaldīt sīkfailus
Mēs izmantojam sīkfailus, lai nodrošinātu tev vislabāko tīmekļa vietnies darbību.
Pārvaldīt sīkfailus
Sīkfailu uzstadinājumi
Sīkfaili, kas nepieciešami vietnes pareizai darbībai vienmēr ir ieslēgti.
Citus sīkfailus var pielāgot.
Tehniskies sīkfaili (cookie)
Nepieciešamie sīkfaili palīdz padarīt tīmekļa vietni par izmantojamu, nodrošinot pamata funkcijas: lappuses navigāciju un piekļuvi drošām vietām tīmekļa vietnē. Tīmekļa vietne bez šiem sīkfailiem var nepareizi funkcionēt.
Analitiskie sīkfaili (cookie)
Disabled
Analitiskie sīkfaili palīdz tīmekļa vietņu īpašniekiem izprast, kā apmeklētāji mijiedarbojas ar tīmekļa vietnēm, vācot un anonīmi pārskatot informāciju.
Mārketinga sīkfaili (cookie)
Disabled
Mēs izmantojam mārketinga sīkfailus, lai sekotu līdzi apmeklētājiem tīmekļa vietnē. Nolūks ir parādīt atbilstošas reklāmas lietotājiem.