15.desembrī 11:00 Tiešsaistē (Zoom)
Ziemassvētku deserti
Bezmaksas vebinārs – iepazīsti pasaules Ziemassvētku desertus un uzzini, kā radīt saviem svētkiem patiesi īpašus saldumus.
  • Jūlija Lāce
    Ziemassvētku deserti manā skatījumā ir kas daudz vairāk nekā tikai saldumi – tie ir stāsti, tradīcijas un īpašas emocijas, kas katrā mājā ienāk kopā ar svētku smaržām. Tieši šī dažādo kultūru bagātība bieži raisa jautājumu: kādus desertus ceļ uz galda citās valstīs, kā tie atšķiras un ko no tiem varam iedvesmoties savā virtuvē?

    Šajā vebinārā vēlos parādīt nianses un tradīcijas, kas slēpjas aiz populārākajiem Ziemassvētku desertiem pasaulē – no sātīgiem kūku klasiskajiem līdz gaisīgiem cepumiem un aromātiskām saldām pārsteiguma receptēm. Mans mērķis ir palīdzēt Tev justies drošāk un iedvesmoties radīt saviem svētkiem ko īpašu, izmantojot saldumu pasaules daudzveidību.
Vebinārā apskatīsim
  • Ziemassvētku desertu tradīcijas pasaulē
    Uzzini, kas ir tekstūra, kā tā veidojas un kādi faktori to ietekmē – no sastāvdaļu proporcijām līdz gatavošanas metodēm.
  • Klasiskie un mūsdienīgie Ziemassvētku deserti
    Iepazīsim gan tradicionālos svētku saldumus, gan to mūsdienu interpretācijas: vieglus cepumus, biskvītus, aromātiskas kūkas un īpašos sezonas našķus.
  • Ziemassvētku cepumu un mīklu dažādība
    Kā atšķiras piparkūkas no Lebkuchen, kāpēc skandināvu cepumi ir tik trausli, un kā panākt perfektu rezultātu katrā no tiem – padomi, tehnikas un nianses.
  • Krēmi, pildījumi un garšvielu kombinācijas
    No maigām sviesta krēma notīm līdz karamelei, citrusaugļu akcentiem un garšvielu siltumam – kā izvēlēties piemērotu pildījumu svētku desertam un radīt harmonisku garšu.
  • Šokolādes un glazūru Ziemassvētku interpretācijas
    Kā radīt svētku noskaņu ar šokolādi – spīdīgas glazūras, kraukšķīgi pārklājumi, ganache variācijas un šokolādes dekoru idejas svētku tematikā.
  • Desertu salikšana un pasniegšana svētku stilā
    Kā saskaņot dažādas garšas un tekstūras vienā desertā, lai radītu svētku noskaņu un vizuāli izteiksmīgu galu rezultātu, kas pārsteigs viesus.
Ko tu uzzināsi vebinārā
  • Kā izvēlēties un gatavot Ziemassvētku desertus no dažādām valstīm
    Praktiski padomi, kā saprast populārāko Ziemassvētku desertu atšķirības pasaulē un kā tos pielāgot savā virtuvē – no sātīgām garšvielu kūkām līdz gaisīgiem svētku cepumiem.
  • Kādas kļūdas pieļauj visbiežāk
    No pārmērīgām garšvielām līdz nepareizai cepšanas temperatūrai – uzzināsi, kā izvairīties no tipiskām Ziemassvētku desertu neveiksmēm un saglabāt ideālu garšu, tekstūru un izskatu.
  • Jautājumu un atbilžu sadaļa
    Pēc lekcijas – iespēja uzdot savus jautājumus un saņemt praktiskus ieteikumus par dažādu valstu svētku desertu pagatavošanu, uzglabāšanu un dekorēšanu.
  • Dāvanā – Ziemassvētku deserta recepte
    Katram, kas reģistrēsies vebināram, dāvanā video + PDF ar īpašu Ziemassvētku deserta recepti – ideāli piemērota, lai iepriecinātu gan sevi, gan tuvākos svētku laikā.
VEBINĀRA AUTORE — JŪLIJA LĀCE
Jūlija Lāce
Saldā Paradīze dibinātājā un vadītāja
Jau vairākus gadus strādāju kā mājas konditors, cepot dažādus desertus uz pasūtījuma, vadu meistarklases klātienē un arī veidoju Online apmācību platformu, kurā palīdzu apgūt dažādu desertu pagatavošanu ikvienam, kas vēlas pilnveidot savas prasmes un pārsteigt savus mīļos!

Man ir svarīgi dalīties zināšanās, lai katram, kas pievainojās izdodas no pirmās reizes!
Saldās Paradīzes Online skolas misija


Parādīt, ka katra sieviete, meitene var iemācīties gatavot gardus desertus savā virtuvē vai uzsākt savu nelielo biznesu un arī atrast savus pirmos pasūtījumus un klientus.

Jūlija Lāce
  • 6+
    gadus mājražošanā
  • 1000+
    izpildītu pasūtījumu
  • 9
    online programmu
  • 6+
    gadus mājražošanā
  • 1000+
    izpildītu pasūtījumu
  • 7
    online programmu
BIEŽĀK UZDOTIE JAUTĀJUMI
1.Reģistrējies vebināram.
2. Pārbaudi vai saņēmi reģistrācijas apstiprinājuma vēstuli savā e-pasta kastītē - pārbaudi spam, list, reklāma un citas mapes. Vari pievienot mūs savai adrešu grāmatiņai (tas samazinās risku, ka e-pasti pazūd).
3.Un tad dienu pirms vebināra saņemsi pieslēgšanās linku!

Vebinārs notiek tiešsaiste Zoom platformā. Vēstulē saņemsi arī detalizētu aprakstu kā pieslēgties Zoom!

Pārvaldīt sīkfailus
Mēs izmantojam sīkfailus, lai nodrošinātu tev vislabāko tīmekļa vietnies darbību.
Pārvaldīt sīkfailus
Sīkfailu uzstadinājumi
Sīkfaili, kas nepieciešami vietnes pareizai darbībai vienmēr ir ieslēgti.
Citus sīkfailus var pielāgot.
Tehniskies sīkfaili (cookie)
Nepieciešamie sīkfaili palīdz padarīt tīmekļa vietni par izmantojamu, nodrošinot pamata funkcijas: lappuses navigāciju un piekļuvi drošām vietām tīmekļa vietnē. Tīmekļa vietne bez šiem sīkfailiem var nepareizi funkcionēt.
Analitiskie sīkfaili (cookie)
Disabled
Analitiskie sīkfaili palīdz tīmekļa vietņu īpašniekiem izprast, kā apmeklētāji mijiedarbojas ar tīmekļa vietnēm, vācot un anonīmi pārskatot informāciju.
Mārketinga sīkfaili (cookie)
Disabled
Mēs izmantojam mārketinga sīkfailus, lai sekotu līdzi apmeklētājiem tīmekļa vietnē. Nolūks ir parādīt atbilstošas reklāmas lietotājiem.