Biežākās kļūdas biskvīta pagatavošanā un risinājumi
6 biskvītu video receptes
Kūkas video recepte - “Lambret elegance ar ķiršu akcentu”
PIEKĻŪT APMĀCĪBĀM
BISKVĪTS
Biskvīts ir viens no svarīgākajiem pamatelementiem konditorejā – gaisīgs, viegls un strukturāli elastīgs pamats, kas kalpo kā bāze neskaitāmiem desertiem un tortēm. Labi pagatavots biskvīts:
Saglabā savu augstumu un formu,
Ir maigs, bet pietiekami noturīgs, lai veidotu tortes slāņus,
Pielāgojas dažādiem pildījumiem, garšām un tekstūrām.
Biskvīts ir kā konditorejas zelts – viena no tām prasmēm, kas būtu jāapgūst ikvienam, kas vēlas cept pārliecinoši un skaisti.
27€49€
PIEKĻŪT APMĀCĪBĀM
Kāpēc izvēlēties šo Biskvītu kursu?
Biskvīts – pielāgojams jebkam
Biskvīts ir neitrāls, daudzpusīgs un viegli transformējams – ar vienu recepti vari veidot klasiskas tortes, desertus glāzēs, “bento” kūkas, trifeles, cake pop'us un vēl daudz ko citu.
Biskvīts māca precizitāti un tehniku
Cepot biskvītu, izšķiroša ir katra detaļa: olu putošanas ilgums, maisīšanas veids, temperatūra, laiks. Mācoties to pareizi, Tu iemācies loģiku un secību, kas vēlāk palīdz jebkurā citā konditorejas tehnikā.
Stabils biskvīts = stabila kūka
Ja biskvīts nav stabils, kūka sagāžas, saplok, plaisā vai izjūk jau pirms dekorēšanas. Labs biskvīts nodrošina, ka arī viss pārējais – krēmi, glazūras, dekorēšana – strādā Tavā labā, nevis pret Tevi.
Viena prasme, daudz iespēju
Iemācoties vienu pamatrecepti un apgūstot kļūdu novēršanu, Tu iegūsti pašpārliecinātību, ka vari radīt gan mājas desertus, gan skaistas tortes uz pasūtījuma.
Tas ir komerciāli vērtīgs pamats
Profesionālajā konditorejā biskvīts ir visbiežāk izmantotā bāze. Ja cep uz pasūtījuma vai plāno sākt – labs biskvīts ir tieši tas, ko klienti sagaida.
Lieliska kūkas recepte
Kursā iekļauta arī 1 kūkas video recepte, kur būs piemērota gan svētkiem mājās, gan kā pārdošanai piemērots produkts – vizuāli eleganta, strukturāli stabila un garšas ziņā izcila.
Kursa saturs
Teorija: Kā pagatavot ideālu biskvītu
Video lekcijas - Biežākās kļūdas biskvīta pagatavošanā un risinājumi; Biskvītu klasifikācija; Biskvīta pagatavošanas pamati - sastāvdaļas, maisīšanas tehnikas, cepšana, dzesēšana u.c.
6 biskvītu video receptes
Iekļautas 6 video receptes - Šifona biskvīts, Dakuaz biskvīts, Kokosriekstu biskvīts, Pistāciju biskvīts, Šokolādes Braunija biskvīts un Klasiskais biskvīts.
Biskvīta receptes pārrēķins
Izpratne par to kā pārrēķināt jebkuru recepti pret savu formu vai nepieciešamo daudzumu. Aprēķina tabulas un formulas.
Kūkas recepte: “Lambret elegance ar ķiršu akcentu”
Gaisīgs šifona biskvīts, bagātināts ar sulīgu ķiršu konfitūru, apvienots ar maigi krēmīgu mascarpone pildījumu un pārklāts ar eleganto ‘Lambret’ krēmu - eleganta un garda kūka, kā restorānā!
Grupas čats
Atbalsts un iedvesma Ekskluzīvā grupas čatā, kurā dalīties ar rezultātiem, saņemt iedvesmu un uzdot jautājumus!
PIEKĻŪT APMĀCĪBĀM
KAM BŪS NODERĪGAS APMĀCĪBAS
Gardumu cienītājiem
Lai iepriecinātu savus tuvos un mīļos ar mājās pagatavotu desertu!
Konditoriem iesācējiem
Ja Jūs tikko esat sākuši konditora ceļu un nezinat ar ko piesaistīt pasūtītāja uzmanību!
Konditoriem ar pieredzi
Vēlaties paplašināt sortimentu? Pavlovas ir lielisks deserts ar zemu pašizmaksu - lai papildinātu ienākumus!
''Biskvīts un tā daudzveidība'' Online kurss
Teorijas lekcija un kļūdu apskats
6 biskvītu video receptes ar soli pa solim norādēm
Kūkas recepte “Lambret elegance ar ķiršu akcentu” eleganta un garda kūka, kā restorānā!
14 idejas Lambeth kūkas dekorēšanai
Grupas čats - ''Tev ir kam paprasīt''!
Piekļuve Online apmācību platformai - 1 gads.
27
€
49
€
PIRKT
APMĀCĪBU AUTORE
Jūlija Lāce
Saldā Paradīze dibinātājā un vadītāja
Jau vairākus gadus strādāju kā mājas konditors, cepot dažādus desertus uz pasūtijuma, vadu meisraklases klātienē un arī veidoju online apmācību platformu, kurā palīdzu apgūt dažādu desertu pagatavošanu ikvienam, kas vēlas pilveidot savas prasmes un pārsteigt savus mīļos!
Saldās Paradīzes Online skolas misija
Parādīt, ka katra sieviete, meitene var iemācīties gatavot gardus desertus savā virtuvē vai uzsākt savu nelielo biznesu un arī atrast savus pirmos pasūtījumus un klientus.
Jūlija Lāce
BIEŽĀK UZDOTIE JAUTĀJUMI
Nē, svarīgākais, kas tev būs nepieciešama - cepeškrāsns! Pārējais būs atrodams tavā virtuvē! :)
Šis kurss ir piemērots ikvienam! Gan iesācējam, gan tam, kurš jau ir cepis - jo biskvīts tas ir katras saimnieces ''zelts'', un lai tas izdotos katru reizi ir svarīgas lietas, kas jāievēro!
Neuztraucies! Kurss piedāvā detalizētus norādījumus un padomus, lai tu varētu veikt uzlabojumus un gūt panākumus katrā reizē. Tāpat musm ir kopīgs čats - atbalstam un jautājumiem!
Pieeja apmācībām ir 1 gadu no pirkuma.
Jā, biskvīta pagatavošanu var apgūt ikviens, pat bez iepriekšējas pieredzes konditorejas izstrādājumu cepšanā! Jums būs pieejama visa nepieciešamā informācija! Un nepieciešamības gadījumā, Jums vienmēr ir iespēja sazināties ar kursa autori, lai uzdotu savu jautājumu! Atbalsts kopīgajā čatā arī ir nenovērtējams!
Jā, protams! Varat rakstīt uz info@saldaparadize.lv vai zvanīt apmācību autorei Jūlijai +371 29 667 513! Vai raktīt Instagram @salda_paradize!
Jā, protams! Droši rakstiet ziņu uz info@saldaparadize.lv, norādot:
savu vārdu, uzvārdu
vēlamo kursu
epasta adresi, uz kuru nepieciešams nosūtīt paroles kursa piekļuvei!
Saldā Paradīze Akadēmija
Ja vēlies iedziļināties vairāk dažādās desertu tēmās - ieskaties Akadēmijas Abonementā!