ONLINE PROJEKTS / ABONEMENTS
''Saldās Paradīzes Akadēmija''
Tavs izaugsmes ceļš desertu pasaulē
  • Teorijas lekcija + Zoom sazvans 1 reizes mēnesī
  • Katru mēnesi jauna tēma, kurā izpētīsim desertu pasauli
  • Tēmai atbilstoša - Video receptes un praktiski padomi
  • Q&A tiešraides tikšanās, lai atrisinātu radušos jautājumus
Kas ir “SALDĀS PARADĪZES Akadēmija”?
  • Akadēmija ir tiešsaistes mācību vieta, kurā Jūlija Lāce dalīsies ar savu pieredzi, palīdzot tev iemācīties gatavot gardus desertus.

  • Katru mēnesi - jauna tēma, kas ļaus tev apgūt dažādus konditorejas noslēpumus, sākot no pamatiem līdz sarežģītākiem deserta pagatavošanas paņēmieniem.

  • Atbalsts, iedvesma, praktiski padomi un pieredzes apmaiņa grupā, lai Tev izdotos vienmēr!
PIETEIKTIES
Kā tas darbojas?
  • Abonamenta princips
    Maksā ik mēneša maksu 24€ un iegūsti jaunas zināšanas un pārbaudītas receptes.

  • Katru mēnesi viena tēma
    Katru mēnesi ierakstīta lekcija par jaunu tēmu, kas ietver padziļinātas zināšanas.
    *visi tikšanās ieraksti tiks saglabāti
  • Tiešraides Q&A sesija
    Zoom tiešraides tikšanās ar Jūliju, lai uzdotu savus jautājumus, pārrunātu tēmu grupā un dalītos ar saviem rezultātiem.
  • Recepte
    Katra mēneša tēmai atbilstoša video RECEPTE, kurā iekļauta gan teorija, gan prakstiskas zināšanas.
Augusta mēneša tēma: Smilšu mīkla
  • Teorijas lekcija pieejama jau 1.08.
    Iegrimsim vienā no vērtīgākajām konditorejas pamattēmāmsmilšu mīklā. Tā ir klasiska, universāla un ārkārtīgi noderīga ikvienai mājas konditorei. No kraukšķīgām tartēm līdz izsmalcinātiem cepumiem – smilšu mīkla ir pamats, ko vērts apgūt. Kādas ir atšķirības starp sablē, breton, klasiskiem cepumiem? Kādas sastāvdaļas izmantot un kā to kvalitāte ietekmē rezultātu? Tas viss jau pirmajā teorijas lekcijā!
  • Gatavosim 2 izsmalcinātus saldumus
    🫐 Melleņu tarte ar mandeļu sablē pamatni un zīdainu siera krēmu – eleganta, garda un vizuāli skaista. Perfekta svētkiem vai īpašai dienai!
    🍪 Smilšu cepumi ar sviestu – ātri, vienkārši un ļoti gardi! Ideāli ciemakukulim vai pēcpusdienas tējai.
    *Receptes piejamas no 1.08.
  • Online tikšanās reize 11.08. 19:00
    Zoom tikšanās reizē Jūlija atbildēs uz jautājumiem, palīdzēs risināt radušās problēmas, kā arī būs iespēja saņemt personalizētus padomus un idejas!
    *Tikšanās ierakts tiks saglabāts apmācību platformā.
  • Grupas čats
    Atbalsts un iedvesma Ekskluzīvā grupas čatā, kurā dalīties ar rezultātiem un saņemt iedvesmu!
Kāpēc Tev tas nepieciešams?
  • Teorija un prakse
    Ne tikai recepte, bet padziļinātas lekcijas par tēmu – Tu sapratīsi, kāpēc sanāk vai nesanāk.
  • Iemācies jaunu prasmi
    Attīsti hobiju un iegūsti jaunas prasmes - vienkārši, soli pa solim. Nav vajadzīga iepriekšēja pieredze.
  • Atbalsts no šefpavāres
    Tu neesi viena – Jūlija atbild uz jautājumiem un neskaidrībām, kas var rasties.
  • Mācību materiāli un Elastīgs formāts
    Lejupielādējami materiāli, ko paturēt sev. Iespēja piedalīties tiešraidē, vai skaties, kad un kur Tev ērtāk!
  • Katru mēnesi – progress
    Nav jāmācās viss uzreiz – viena tēma, bet padziļināti katru mēnesi!
  • Kopiena
    Tava vieta starp citiem iedvesmojošiem cilvēkiem, kas kopā iegūst jaunas prasmes!
Ikmēnša Akadēmijas Tēmu kalendārs
JŪNIJS
JŪNIJS
Krēmi un to daudzveidība + 7 receptes
✅ 6.06. 11:00
✅ 19.06. 11:00
Iepazīsim plašo krēmu pasauli – no viegliem un gaisīgiem līdz bagātīgiem un samtainiem. Šajā tikšanās reizē apskatīsim:
  • krēmu klasifikāciju un galvenās atšķirības,
  • pamattehnikas un metodes to pagatavošanā,
  • sastāvdaļu funkcijas un to nozīme,
  • uzglabāšanas un pielietojuma principus dažādos desertos.

Receptes: Konditora krēms (Crème pâtissière), Ganache, Mussa krēms, Itāļu sviesta krēms, Diplomāta krēms, Dekorēšanas krēms, Apdares Lambert krēms.

! JŪNIJA TĒMA PIEEJAMA PĒRKOT ABONEMENTU AUGUSTĀ
JŪLIJS
JŪLIJS
Plaucētā mīkla + 4 receptes
✅ 7.07. 11:00
✅21.07. 11:00
Izskatīsim plaucētās mīklas nianses. Plaucētā mīkla (franču valodā: pâte à choux) ir unikāla mīkla, ko vispirms vāra (jeb “plaucē”) katliņā, un tikai pēc tam pievieno olas. Atšķirībā no citām mīklām, šī neizmanto ne raugu, ne cepamo pulveri, bet paceļas cepot — pateicoties ūdenī esošajam tvaikam.

Tā ir ļoti universāla – no tās gatavo gan saldus, gan sāļus izstrādājumus, no pavisam vienkāršām sastāvdaļām var uztaisīt kaut ko “wow”! Un kad to apgūsti, Tu jūties kā īsta konditorejas pavēlniece! :)

Receptes: Eklēri, Klasiskā Vecrīga, gardie Fraču profitroļi (sāļie) un Šū deserts!

! JŪLIJA TĒMA PIEEJAMA PĒRKOT ABONEMENTU AUGUSTĀ
AUGUSTS
AUGUSTS
Smilšu mīkla - tarte, cepumi
1.08.2025. - atvērta teorija un receptes
25.08.2025. 19:00 - zoom tiešraide
Izskatīsim smilšu mīklas nianses - smilšu mīklas uzbūvi, veidus, metodes un kļūdu risināšanu. Izrunāsim - Kā darbojas smilšu mīklā un kāpēc? Kādas ir atšķirības starp sablē, breton, klasiskiem cepumiem? Kādas sastāvdaļas izmantot un kā to kvalitāte ietekmē rezultātu? Cepsim šoreiz 2 saldumus - abi saldumi ir ne tikai garšīgi, bet arī praktiski – tu iemācīsies vērtīgas tehnikas, ko izmantot arī citās receptēs.

Receptes: Tarte ar melleņu pildījumu, smilšu mīklas cepumi.
SEPTEMBRIS
SEPTEMBRIS
Rauga mīkla un tās nianses + 2 receptes
1.09.2025. - atvērta teorija
15.09.2025. 19:00 - zoom tiešraide
Izskatīsim Rauga mīklas nianses un rudenī cepsim daudz komforta ēdienu recepšu, lai smaržo katrā mājā! Kanēlis, āboli, mmm... siltums katrā mājā!

Receptes: Speķa pīrādzīņi, Ābolu plātsmaize u.c.
OKTOBRIS
OKTOBRIS
Medus mīkla
1.10.2025. - atvērta teorija
13.10.2025. 19:00 - zoom tiešraide
Izskatīsim medus mīklas nianses un cepsim gardas kūkas, ar ko pārsteigt savus mīļos.
Receptes: Ciparkūka, Medus kūka
NOVEMBRIS
NOVEMBRIS
Bezrauga kārtainā mīkla
1.11.2025. - atvērta teorija
17.11.2025. 19:00 - zoom tiešraide
Klasika, kas mīļa ikvienam, pārskatīsim kārtais mīklas iespējas.
Receptes: Kūka Napaleons un Volovāni
DECEMBRIS
DECEMBRIS
Piparkūku mīkla
1.12.2025. - atvērta teorija
15.12.2025. 19:00 - zoom tiešraide
Pagatavot savu piparkūku mīklu un pārsteigt savus Tuvākos svētkos; kopā ar bērniem izveidot savu Piparkūku mājiņu! Aizraujoša nodarbe garantēta!
Receptes: Izgatavosi savu Piparkūku mājiņu, apgūsim dažādas dekorēšanas glazūras!
Saldās Paradīzes Akadēmija, palīdzēs Tev pilnveidot savas prasmes konditorejā
Iegūsti jaunas zināšanas un iedvesmu jaunām receptēm!
Sajūti radošumu un lepnumu par sevis radītiem gardumiem!
Sadās Paradīzes Akadēmijas abonements
Piesakies grupā un iegūsti jaunas zināšanas
APMĀCĪBU AUTORE
Jūlija Lāce
Saldā Paradīze dibinātājā un vadītāja
Jau vairākus gadus strādāju kā mājas konditors, cepot dažādus desertus uz pasūtijuma, vadu meisraklases klātienē un arī veidoju online apmācību platformu, kurā palīdzu apgūt dažādu desertu pagatavošanu ikvienam, kas vēlas pilveidot savas prasmes un pārsteigt savus mīļos!
  • Šobrīd vēlos izveidot jaunu apmācību formātu - Akadēmiju pēc abonementa principa, lai būt tuvāk studentu progresam un izaugsmei!
Man ir svarīgi dalīties zināšanās, lai katram, kas pievinojas izdodas no pirmās reizes! Šī būs unikāla iespēja pastrādāt kopā!
Saldās Paradīzes Online skolas misija


Parādīt, ka katra sieviete, meitene var iemācīties gatavot gardus desertus savā virtuvē vai uzsākt savu nelielo biznesu un arī atrast savus pirmos pasūtījumus un klientus.

Jūlija Lāce
BIEŽĀK UZDOTIE JAUTĀJUMI
Tu veic apmaksu par abonementu - iekļūsti slēgtajā Apmācību platformā, kurā uzreiz būs pieejams tavs kabinets.
Linki uz Live tiešraidēm - būs pieejami platformā.
Video receptes attiecīgajam mēnesīm arī atradīsies platformā.
Piekļuve grupas čatam arī būs atrodam platformā - tev pašai būs tai jāpievienojās.
Tava piekļuve platformai ir 1 mēnesis vai 3 mēneši no pirkuma brīža, atkarībā no Tava pirkuma.*
! SVARĪGI - pārbaudīt epastu pēc pirkuma - lai ir atnākušas piekļuves (pārbaudīt visas mapes - list, spam, reklāma utt).

*Maksa tiek ieturēta tikai par 1 vai 3 mēnešiem ja vēlēsies pagaraināt savu piekļuvi Akadēmijai, pagaidām manuāli būs jāveic nākošais pirkums. Bet mēs strādājam pie tā, lai būtu iespēja uzstādīt automātisko abonēšanu.

Visi tikšanās ieraksti tiks saglabāti, ja netiksi tiešraidē, tos vienmēr varēsi apskatīt Tev ērtā laikā!