Tas ir mūsdienīgs deserts, kura sastāvā
ir maigs muss, augļu - ogu pildījums un plāna biskvīta kārta (papildus kūkai var būt kraukšķīgais slānis, rieksti, karamele un t.t.)
Kūka ir līdzīga saldējumam,
kas nekūst un tur savu formu.
Produkti tiek izmantoti tikai svaigi, dabīgi
un kvalitatīvi.
Mussa kūka tiek gatavota pēc slāņu sasaldēšanas tehnoloģijas, tāpēc šādu kūku pagatavošanai
ir nepieciešams vairāk laika, nekā biskvīta kūkām.
Gatava mussa kūka tiek noformēta
ar spoguļglazūru vai velūru, tāpēc kūkai nepieciešams "atpūsties" ledusskapī 4- 8 stundas.
Klāt ir iespēja pasūtīt arī minī kūciņas (kapsulas vai kantainas).
Kūku svars ir no 1-1,20 kg, ja viesi
ir vairāk par 10 personām, tad piedāvājam klāt minī kūciņas. Cenā ietilpst bāzes dekors: Spoguļu glazūra, leoparda efekts, cukura bumbiņas, sirsniņas, zvaigznītes, mazās mussa sirsniņas, uzraksts.