Kā parvarēt bailes kļūt pašai sev par priekšnieku!
2
Vai tiešām ar mājražosanu var arī nopelnīt
Peļņas modelis – pašizmaksas, nolietojums, darba stundas u.c.
3
Kādi ir nosacījumi no VID un PVD puses, uzsākot mājražošanu
4
Kā noteikt pareizo sortimentu
5
Kas jādara, lai saņemtu savu 1. pasūtījumu
Un nodrošinātu patstāvīgu pasūtījumu plūsmu.
6
Kā visiem pateikt, ka esmu konditors (mājražotājs)
1
Kā parvarēt bailes kļūt pašai sev par priekšnieku!
2
Vai tiešām ar mājražosanu var arī nopelnīt
Peļņas modelis – pašizmaksas, nolietojums, darba stundas u.c.
3
Kādi ir nosacījumi no VID un PVD puses, uzsākot mājražošanu
4
Kā noteikt pareizo sortimentu
5
Kas jādara, lai saņemtu savu 1. pasūtījumu
Un nodrošinātu patstāvīgu pasūtījumu plūsmu.
6
Kā visiem pateikt, ka esmu konditors (mājražotājs)
Vebinārs būs nodErīgs, ja
Jau pelni ar pasūtījumiem
Meklē sev jaunu nodarbošanos
Esi jaunais konditors
Mīli gatavot mājās
VEBINĀRA AUTORE — JŪLIJA LĀCE
Savām rokām esmu pagatavojusi jau vairāk kā 20 000 makarūnu!
Mana mīlestība tieši pret makarūnu pagatavošanu radās, otrā bērniņa bērnu kopšanas atvaļinājumā, kad vēlējos aizpildīt savu ikdienu ar kādu aizraujošu nodarbi un iemācīties ko jaunu.
Esmu ieguvusi Mārupes pašvaldības konkursa "Mammu biznes Mārupē" līdzfinasnējumu, kas man ir devis iespēju realizēt šo projektu un dalīties savās zināšanās ar katru, kas vēlas papildināt arī savas prasmes un iemācīties gatavot izsmalcinātos un patiesi gardos makarūnus!
Sākums nebija viegls un pieļāvu daudz kļūdu, bet tieši kļudas man ir ļāvušas izstrādāt īpašu pieeju šī franču deserta pagatavošanai, ar ko labrāt dalos!